Grafstenen en grafmonumenten in Renswoude

Rijtink grafstenen Renswoude worden geleverd vanuit ons eigen steenhouwerij in Veenendaal. Hierdoor is het mogelijk om aan het monument een persoonlijke invulling te geven. Door met u uw wensen te bespreken in onze showroom in Veenendaal creëren we een ontwerp dat aansluit bij uw wensen en het karakter van uw dierbare. Steenhouwerij Rijtink beschikt over een zeer geavanceerd programma, waarmee we ontwerpen in 3D  zodat u een goede indruk krijgt van het eindresultaat. Wij hebben een enorm aanbod en kunnen indien gewenst een ontwerp volledig afstemmen op uw wensen. Wij leveren ook urnamenten, urnenbijzettingen of complete tempels.

Accessoires voor grafstenen in Renswoude

Ook leveren wij accessoires voor grafstenen in Renswoude zoals; bloembakken, lantaarns, vazen of bronzen ornamenten. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag met u mee en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Restauratie van grafstenen in Renswoude

Ook voor restauratie van grafstenen in Renswoude kunt u terecht bij Steenhouwerij Rijtink. Wij halen de grafsteen of grafzerk op en restaureren deze volledig in onze werkplaats in Veenendaal. Renovatiewerkzaamheden bestaan uit;

  • Opnieuw beletteren of bijwerken van bestaande belettering
  • Delen van het monument vervangen of renoveren
  • Beschadigingen op monumenten herstellen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van restauratie van een grafsteen in Maarn? Bekijk onze pagina restauratie

Kom eens langs in onze toonzaal

Wij snappen dat het uitzoeken van een grafmonument een beladen onderwerp kan zijn en helpen u dan ook graag persoonlijk met het maken van de juiste keuze. Daarom nodigen we u graag uit in onze showroom zodat u kunt bekijken welke mogelijkheden er zijn en persoonlijk kennis te maken. Mocht u geen mogelijkheid te hebben om langs te komen, dan maken we graag een afspraak bij u thuis.

begraafplaats-renswoude-2
begraafplaats-renswoude-aula
Renswoude

Begraafplaats(en) Renswoude

Algemene begraafplaats ‘Renswoude’
Adres: Nijborg 4 3927 DA Renswoude

Renswoude heeft een algemene begraafplaats. Deze ligt aan de Oude Holleweg. Voor routeplanners kunt u als adres beter dat van de aula gebruiken. De aula ligt naast de begraafplaats. Voor beide adressen maakt u gebruik van het parkeerterrein bij de aula.

Aankoop van een graf

Pas bij overlijden kan er door de nabestaanden een graf gekocht worden. In principe kan dit alleen als de overledene een inwoner van Renswoude is. Op de begraafplaats is ook een columbarium aanwezig. Hier kan een urn in worden geplaatst.

Aula

De aula wordt geëxploiteerd door Johan Rijksen Uitvaartzorg. Als u gebruik wilt maken van de aula kunt u contact opnemen met Johan Rijksen via onderstaande contactgegevens:

Telefoon: 0318 890 203
E-mail: info@johanrijksenuitvaartzorg.nl
Website: www.johanrijksenuitvaartzorg.nl

Onze collectie

Granieten grafstenen

Lees verder

Grafzerken

Lees verder

Ruwe grafstenen

Lees verder

Design grafstenen

Lees verder

Urnament

Lees verder

Restauratie

Lees verder

Menu