Begraafplaats Renswoude

Renswoude heeft een algemene begraafplaats. Deze ligt aan de Oude Holleweg. Voor routeplanners kunt u als adres beter dat van de aula gebruiken. De aula ligt naast de begraafplaats. Voor beide adressen maakt u gebruik van het parkeerterrein bij de aula.

Liggende grafsteen

Natuurlijke grafsteen

grafsteen

Bijzonder grafmonument

Cirkel orion graniet en zwart graniet

Cirkel orion graniet en zwart graniet

begraafplaats-renswoude-aula
begraafplaats-renswoude-2

RenswoudeBegraafplaats Renswoude

Nijborg 4 3927 DA Renswoude

Aankoop van een graf

Pas bij overlijden kan er door de nabestaanden een graf gekocht worden. In principe kan dit alleen als de overledene een inwoner van Renswoude is. Op de begraafplaats is ook een columbarium aanwezig. Hier kan een urn in worden geplaatst.

Aula

De aula wordt geëxploiteerd door Johan Rijksen Uitvaartzorg. Als u gebruik wilt maken van de aula kunt u contact opnemen met Johan Rijksen via onderstaande contactgegevens:

Telefoon: 0318 890 203
E-mail: info@johanrijksenuitvaartzorg.nl
Website: www.johanrijksenuitvaartzorg.nl

Onze collectie

Granieten grafstenen

Lees verder

Grafzerken

Lees verder

Ruwe grafstenen

Lees verder

Design grafstenen

Lees verder

Urnament

Lees verder

Restauratie

Lees verder

Menu

Werkwijze i.v.m COVID-19

Als bedrijf hebben en nemen wij de verantwoording voor uw gezondheid en die van onszelf. Wij volgen de ontwikkelingen dan ook op de voet, en hebben besloten om open te blijven. Wel zullen wij het contact beperken.


Wat betekent dit voor u?

Dit betekent voor u dat u op afspraak langs kunt komen in onze showroom en uw wensen kunnen worden besproken. Wel houden wij ons strikt aan de voorzorgsmaatregelen die zijn afgekondigd. Wilt u liever geen afspraak in onze showroom? Dan bieden wij de mogelijkheid om uw wensen te bespreken via telefoon. Wij zullen uw wensen omtrent het gewenste grafmonument bespreken en zullen u een 3D voorstel via mail toezenden. Zo beperken we het fysieke contact en kunnen we u toch zoals u van ons gewend bent, van dienst zijn.
Wij hopen op uw begrip.

Roy Rijksen - Steenhouwerij Rijtink