Grafstenen en grafmonumenten in Ede

Rijtink grafstenen Ede worden geleverd vanuit ons eigen steenhouwerij in Veenendaal. Hierdoor is het mogelijk om aan het monument een persoonlijke invulling te geven. Door met u uw wensen te bespreken in onze showroom in Veenendaal creëren we een ontwerp dat aansluit bij uw wensen en het karakter van uw dierbare. Steenhouwerij Rijtink beschikt over een zeer geavanceerd programma, waarmee we ontwerpen in 3D  zodat u een goede indruk krijgt van het eindresultaat. Wij hebben een enorm aanbod en kunnen indien gewenst een ontwerp volledig afstemmen op uw wensen. Wij leveren ook urnamenten, urnenbijzettingen of complete tempels.

Accessoires voor grafstenen in Ede

Ook leveren wij accessoires voor grafstenen in Ede zoals; bloembakken, lantaarns, vazen of bronzen ornamenten. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag met u mee en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Restauratie van grafstenen in Ede

Ook voor restauratie van grafstenen in Ede kunt u terecht bij Steenhouwerij Rijtink. Wij halen de grafsteen of grafzerk op en restaureren deze volledig in onze werkplaats in Veenendaal. Renovatiewerkzaamheden bestaan uit;

  • Opnieuw beletteren of bijwerken van bestaande belettering
  • Delen van het monument vervangen of renoveren
  • Beschadigingen op monumenten herstellen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van restauratie van een grafsteen in Ede? Bekijk onze pagina restauratie

Kom eens langs in onze toonzaal

Wij snappen dat het uitzoeken van een grafmonument een beladen onderwerp kan zijn en helpen u dan ook graag persoonlijk met het maken van de juiste keuze. Daarom nodigen we u graag uit in onze showroom zodat u kunt bekijken welke mogelijkheden er zijn en persoonlijk kennis te maken. Mocht u geen mogelijkheid te hebben om langs te komen, dan maken we graag een afspraak bij u thuis.

Begraafplaats(en) Ede

Gemeentelijke begraafplaats ‘Ede’
Adres: Asakkerweg 6, 6718 ZG Ede

Een nieuwe ontwikkeling zijn de natuurgraven in de natuur. Ede overweegt dat aan te gaan bieden aan de Asakkerweg in het stuk tegen het bos aan. De grafrust termijn wordt dan wel 50 jaar en de graven worden wel fors duurder doordat er minder in het gebied passen dan de 1300 die men voor ogen had. Het worden er 700. Ede is niet de eerste die dat aanbiedt.

Begraafplaats Rooms-katholieke Kerk
Adres: Prins Bernhardlaan 30, 6713 MC Ede

Protestantse Begraafplaats ‘De Meenthof’
Adres: Wekeromse buurtweg 9, 6733 BE Wekerom

Begraafplaats Bennekom
Adres: Kerkhoflaan 36, 6721 EZ Bennekom

Begraafplaats Lunteren
Adres: Kerkhoflaan 18, 6741 Lunteren

Begraafplaats Otterlo
Adres: Pothovenlaan 44, 6731 AJ Otterlo

Begraafplaats Ederveen
Adres: Oude Heuvel 2, 6744 WG Ederveen

Overige begraafplaatsen in Ede

Wij gaan niet over de bijzondere begraafplaatsen. Deze worden beheerd door kerkelijke of particuliere instanties.

Aula’s

Op de begraafplaatsen in Ede, Lunteren, Otterlo en Ederveen zijn aula’s aanwezig. In Bennekom kunt u gebruik maken van een gebouw dat buiten de begraafplaats ligt. Dit gebouw is niet van de gemeente.
De Edese aula heeft een familiekamer, een grote zaal met orgel en muziekinstallatie en een condoleanceruimte met eenvoudige keuken. Na het condoleren kan daar koffie, cake, een broodje of naar wens iets anders worden geserveerd. De aula in Lunteren kan zowel voor de afscheidsdienst als voor de condoleance worden gebruikt. U heeft hier de mogelijkheid om koffie te schenken en een broodje te eten. De aula’s in Ederveen en Otterlo zijn soberder maar zijn met enkele aanpassingen geschikt voor de afscheidsdienst en mogelijkheid tot condoleren.

Onze collectie

Granieten grafstenen

Lees verder

Grafzerken

Lees verder

Ruwe grafstenen

Lees verder

Design grafstenen

Lees verder

Urnament

Lees verder

Restauratie

Lees verder

Menu