Ons bedrijf

veenendaal natuursteenSteenhouwerij Rijtink is sinds 1988 gevestigd in Veenendaal en is gespecialiseerd in het ontwerpen en het vervaardigen van grafstenen en urnamenten.

Een bedrijf waar klant en kwaliteit centraal staan.

Persoonlijke benadering

Persoonlijke aandacht en persoonlijke benadering kenmerken Steenhouwerij Rijtink. Een passend grafmonument vinden voor uw dierbare is namelijk niet gemakkelijk. Wij nemen dan ook graag de tijd om u geheel vrijblijvend van dienst te zijn met een goed gesprek en deskundig advies. Door goed naar uw wensen te luisteren, creëren we samen een mooi en waardig gedenkteken. We betrekken u graag in het gehele traject en we bieden u zelfs de mogelijkheid om mee te helpen aan de vervaardiging van het monument. De monumenten worden namelijk in onze eigen werkplaats vervaardigd door ons team van vakmensen. Ook kunt u bij de plaatsing van het monument aanwezig zijn. Na de plaatsing van het monument blijft u van harte welkom bij Steenhouwerij Rijtink voor vragen, een kopje koffie of anderszins.

Glasplaat met print en roze quartzKwaliteit

Wij staan voor een waardige en blijvende herinnering. Daarom is het belangrijk dat het monument wordt gemaakt van duurzaam en kwalitatief goed materiaal. De grafstenen en urnamenten worden dan ook voornamelijk gemaakt van natuursteen, met name graniet. We verwerken ook andere duurzame materialen, zoals glas, brons, RVS, versteend hout en cortenstaal. Steenhouwerij Rijtink staat garant dat het monument lang goed en mooi blijft. Kijkt u eens op de pagina ‘garanties’ over de 25 jaar garantie die wij bieden op de door ons vervaardigde monumenten.

Ontwerpen

U kunt bij Steenhouwerij Rijtink terecht voor zowel traditionele als moderne grafmonumenten en urnamenten. Verder is het mogelijk om aan het monument een persoonlijke invulling te geven. Wij hebben wij ons namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen van  persoonlijke en unieke monumenten. Door goed naar u te luisteren en eventueel aan de hand van een eigen ontwerp, creëren we samen een uniek monument dat volledig aansluit bij de wensen en het karakter van uw dierbare. Steenhouwerij Rijtink beschikt over een zeer geavanceerd programma, waarmee we ontwerpen in 3D  zodat u een goede indruk krijgt van het eindresultaat.

Eigen toonzaal

Steenhouwerij Rijtink beschikt over een ruime toonzaal waar de monumenten en toebehoren, zoals graflantaarns en grafvazen, te bezichtigen zijn. Deze toonzaal is tijdens openingstijden vrijblijvend te bezoeken. Ook buiten openingstijden (’s avonds) kunt u op afspraak bij ons terecht. Verder hebben wij een fotoboek  waarin we u een impressie geven van wat zoal mogelijk is en dat u eventueel thuis in alle rust kunt bekijken. Als u liever een bezoek aan huis wilt, is dat ook geen enkel probleem.  U kunt het afspraakformulier invullen of telefonisch een afspraak maken.

locatie-rijtink

De kosten

Het monument moet zowel aansluiten bij uw wensen als bij uw budget. Tijdens het adviesgesprek besteden we hier dan ook aandacht aan. U ontvangt van ons vrijblijvend een uitgewerkte offerte waaruit volgt wat de totale kosten zullen zijn.

 

Menu