25 jaar garantie op onze grafmonumenten

Steenhouwerij Rijtink biedt 25 jaar garantie op de door ons vervaardigde monumenten. Wij geven garantie op:

Verzakken van grafwerk

Wij bieden garantie op verzakken van het grafmonument. Mocht het monument verzakken, dan kunnen wij dit kosteloos rechtzetten.

Geverfde belettering

Geverfde letters zullen wij kosteloos bijwerken indien er sprake is van verkleuring of vervaging.

Scheuren of splijten grafmonumenten

Indien het grafmonument scheurt of splijt, dan wel geheel of gedeeltelijk instort als gevolg van constructie- of montagefouten, dan zal het monument worden hersteld. Zo nodig met vervanging van beschadigd natuursteen en andere materialen. Zonder berekening van de kosten.

Natuursteen

Indien het grafmonument scheurt of splijt, dan wel geheel of gedeeltelijk instort als gevolg van een gebrek in de verwerkte natuursteen zelf, dan zal het monument worden hersteld. Zo nodig met vervanging van het beschadigde natuursteen en eventuele andere onderdelen. Zonder berekening van de kosten.

Letters, figuren en tekens

Indien aan een monument letters, figuren of tekens van een ander materiaal dan natuursteen zijn aangebracht, welke loslaten ten gevolge van eigen- of montagefouten, zullen deze zonder enige berekening van kosten opnieuw worden aangebracht. Een uitzondering hierbij vormen gekleurde- en vergulde letters.

De garantie komt te vervallen als een grafmonument op onjuiste wijze wordt onderhouden of wanneer er onderhoudswerkzaamheden worden verricht door andere partijen.

Meer weten over garantie?

Graag staan wij u te woord, neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Menu