Urnamenten

Cremeren en Urnamentenurnament veenendaal

Een urnament is een klein gedenkmonument voor op een urnengraf of in een columbarium (urnenmuur). Door deze mogelijkheden heeft u toch een plek waar u naar toe kunt gaan om te gedenken.

Urnengraf

Bij een urnengraf wordt het urnament geplaatst op de plek waar de urn is begraven. Urnengraven hebben verschillende maatvoeringen. Hierop kunnen meestal vrij te bepalen modellen geplaatst worden.

Columbarium

urnamentEen columbarium is een wand of een muur met daarin allerlei nissen, waarin de (sier)urn wordt bijgezet. Urnamenten in een columbarium zijn vaak vierkante of rechthoekige platen, gebonden aan een vaste maatvoering. Vaak is wel het materiaal vrij te kiezen zoals natuursteen of juist glas waardoor de sierurn zichtbaar blijft.

Aanbod in urnamenten

Steenhouwerij Rijtink heeft een ruim assortiment aan urnamenten, deze zijn er in allerlei soorten natuursteen, verschillende vormen en andere materialen. Op deze pagina ziet u verschillende urnamenten zodat u een beeld krijgt van wat mogelijk is. Wanneer u klikt op de foto krijgt u meer informatie over het betreffende urnament.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu