Urnamenten

Cremeren en Urnamentenurnament veenendaal

Een urnament is een klein gedenkmonument voor op een urnengraf of in een columbarium (urnenmuur). Door deze mogelijkheden heeft u toch een plek waar u naar toe kunt gaan om te gedenken.

Urnengraf

Bij een urnengraf wordt het urnament geplaatst op de plek waar de urn is begraven. Urnengraven hebben verschillende maatvoeringen. Hierop kunnen meestal vrij te bepalen modellen geplaatst worden.

Columbarium

urnamentEen columbarium is een wand of een muur met daarin allerlei nissen, waarin de (sier)urn wordt bijgezet. Urnamenten in een columbarium zijn vaak vierkante of rechthoekige platen, gebonden aan een vaste maatvoering. Vaak is wel het materiaal vrij te kiezen zoals natuursteen of juist glas waardoor de sierurn zichtbaar blijft.

Aanbod in urnamenten

Steenhouwerij Rijtink heeft een ruim assortiment aan urnamenten, deze zijn er in allerlei soorten natuursteen, verschillende vormen en andere materialen. Op deze pagina ziet u verschillende urnamenten zodat u een beeld krijgt van wat mogelijk is. Wanneer u klikt op de foto krijgt u meer informatie over het betreffende urnament.

 

 

Menu

Werkwijze i.v.m COVID-19

Als bedrijf hebben en nemen wij de verantwoording voor uw gezondheid en die van onszelf. Wij volgen de ontwikkelingen dan ook op de voet, en hebben besloten om open te blijven. Wel zullen wij het contact beperken.


Wat betekent dit voor u?

Dit betekent voor u dat u op afspraak langs kunt komen in onze showroom en uw wensen kunnen worden besproken. Wel houden wij ons strikt aan de voorzorgsmaatregelen die zijn afgekondigd. Wilt u liever geen afspraak in onze showroom? Dan bieden wij de mogelijkheid om uw wensen te bespreken via telefoon. Wij zullen uw wensen omtrent het gewenste grafmonument bespreken en zullen u een 3D voorstel via mail toezenden. Zo beperken we het fysieke contact en kunnen we u toch zoals u van ons gewend bent, van dienst zijn.
Wij hopen op uw begrip.

Roy Rijksen - Steenhouwerij Rijtink