Urnament

Cremeren en een grafsteenurnament veenendaal

Een urnament is een klein gedenkmonument voor op een urnengraf of in een columbarium (urnenmuur). Door deze mogelijkheden heeft u toch een plek waar u naar toe kunt gaan om te gedenken.

Urnengraf

Bij een urnengraf wordt het urnament geplaatst op de plek waar de urn is begraven. Urnengraven hebben verschillende maatvoeringen. Hierop kunnen meestal vrij te bepalen modellen geplaatst worden.

Columbarium

urnamentEen columbarium is een wand of een muur met daarin allerlei nissen, waarin de (sier)urn wordt bijgezet. Urnamenten in een columbarium zijn vaak vierkante of rechthoekige platen, gebonden aan een vaste maatvoering. Vaak is wel het materiaal vrij te kiezen zoals natuursteen of juist glas waardoor de sierurn zichtbaar blijft.

Aanbod in urnamenten

Steenhouwerij Rijtink heeft een ruim assortiment aan urnamenten, deze zijn er in allerlei soorten natuursteen, verschillende vormen en andere materialen. Op deze pagina ziet u verschillende urnamenten zodat u een beeld krijgt van wat mogelijk is. Wanneer u klikt op de foto krijgt u meer informatie over het betreffende urnament.

 

 

Zuil brons met lantaarn en vaas
Zuil brons met lantaarn en vaas
urnamenten
Gedenkteken regenboog van brons en rvs
Regenboog van brons en rvs
urnamenten
Gedenkteken brug van brons met vaas
Brug van brons met vaas
urnamenten
Gedenkteken boog brons met lantaarn en vaas
Gedenkteken boog brons met lantaarn en vaas
urnamenten
Urnament zuil aurindi
Urnament zuil aurindi
urnamenten
Urnament Scherpenzeel
Urnament graniet
urnamenten
Urnament roos
Urnament roos
urnamenten

Uw wensen staan voorop

U bepaalt zelf wat bij u en uw overleden dierbare past. Wij kunnen u begeleiden in uw keuze en geven u graag een deskundig advies. Op basis van uw wensen en de gestelde maatvoeringen kunnen we gezamenlijk werken aan een waardevolle, blijvende herinnering.

Ontwerp urnament

U bent van harte welkom in onze toonzaal te Veenendaal om diverse ontwerpen van urnamenten te bekijken. Naast de bestaande ontwerpen kunt u ook kiezen voor een ontwerp speciaal voor u gemaakt. Kom gerust eens langs tijdens onze openingsuren of maak een afspraak met onze adviseur.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact op