Restauratie

Restauratie grafmonumenten

Restauratie grafmonumenten
Een natuursteen grafmonument restaureren is ook een specialiteit van Steenhouwerij Rijtink. In onze eigen werkplaats kunnen wij oude grafstenen en grafzerken renoveren. Samen met u kunnen we bepalen welke delen van het monument vervangen moeten worden of welke delen er bewerkt moeten worden.

Renovatie werkzaamheden

Met onze kennis en vakbekwaamheid kunnen wij oude monumenten opknappen en er weer als nieuw uit laten zien. Onze renovatie werkzaamheden bestaan onder ander uit:
• Het afhalen van grafsteen of grafzerk
• Belettering bijwerken en opnieuw verven
• Belettering volledig vervangen
• Delen van het grafmonument vervangen of renoveren
• Beschadigde grafmonumenten herstellen

Mogelijkheden restauratie

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor de renovatie van een grafmonument? Komt u dan gerust eens langs met een foto van het monument, dan geven wij u graag een deskundig advies. De foto mailen mag natuurlijk ook naar info@steenhouwerij-rijtink.nl. Tevens is het mogelijk dat onze adviseur, samen met u, het betreffende monument ter plaatse gaat bekijken. Neemt u dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Restauratieproces

Het proces van een renovatie van een grafmonument hebben wij in beeld gebracht. Zo kunt u goed onze werkzaamheden zien en krijgt u een beeld van wat mogelijk is. Kijk eens naar het restauratieproces in Otterlo.

Meer weten over grafsteen restauratie?

Graag staan wij u te woord, neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Roy Rijksen - Steenhouwerij Rijtink Veenendaal

Menu