Prijzen Grafstenen

grafsteen prijs goedkoopWat kost een grafsteen?

De prijs van een grafsteen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals materiaalkeuze, afmeting, bewerking, belettering en gekozen accessoires. Met andere woorden, de prijs is afhankelijk van uw persoonlijke keuzes. Bij Steenhouwerij Rijtink vindt u voor elk budget een passend gedenkteken.

Complete grafstenen leveren wij al vanaf € 1.250,-

Zo kunnen wij de grafsteen zoals die staat opgesteld op de afbeelding die u hiernaast ziet, al leveren voor € 1.250,-.

Hoe verhoudt de kwaliteit zich tot de prijs?

Wij verkopen en vervaardigen een grafsteen vanuit onze eigen werkplaats. Verder beschikken we over een grote toonzaal en een aantal grafstenen hebben wij op voorraad en is direct leverbaar. De prijs-kwaliteitverhouding van onze grafstenen is zeer gunstig voor u. Wij garanderen eerlijke prijzen (inclusief belettering, betonfundatie, plaatsing en B.T.W.), de allerhoogste kwaliteit (zie ook onze keurmerken) en een uitstekende, persoonlijke service. Daarom geven wij ook 25 jaar garantie op onze stenen en u betaalt pas na plaatsing. Ook de aanvraag voor de vergunning bij de betreffende begraafplaats wordt door ons verzorgd.

Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en begeleiding en daarom nodigen we u graag uit in onze toonzaal om geheel vrijblijvend de grafmonumenten te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Onze creatieve ontwerper kan desgewenst gratis één of meerdere ontwerpen in 3D voor u maken. Voordat u een keuze maakt, ontvangt u altijd eerst een offerte.
 

Granieten Grafstenen

Granieten grafstenen zijn duurzaam, betaalbaar en beeldschoon.

Alle granieten modellen

 

Bel ons: 318-525146
Mail ons: info@steenhouwerij-rijtink.nl

rijtink grafmonumenten