Grafmonumenten: een weerspiegeling van wie de overledene was

De keuze voor een grafmonument of gedenksteen is persoonlijk en daarmee altijd uniek maatwerk. We denken en voelen graag met u mee om een keuze te maken in materiaal en vorm zodat u met een fijn gevoel kunt gedenken en herdenken op een plek waar u zich verbonden voelt met uw dierbare.

Grafsteen vormen, maten en materialen

Bij Steenhouwerij Rijtink te Veenendaal kunnen wij u grafstenen en grafzerken bieden in allerlei vormen, maten en materialen, met name natuursteen. Een grafsteen is een blijvende herinnering aan uw dierbare, daarom werken wij uitsluitend met duurzame en kwalitatief goede materialen.

Meer weten over grafstenen?

Ik help u graag bij het maken van uw keuze, neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.


Roy Rijksen

Steenhouwerij Rijtink

Granieten grafstenen

Lees verder

Grafzerken

Lees verder

Ruwe grafstenen

Lees verder

Design grafstenen

Lees verder

Kinder grafstenen

Lees verder

Digitale grafstenen

Lees verder

Urnament

Lees verder

Restauratie

Lees verder

Natuursteen grafmonumenten

Grafmonumenten worden door ons aangeboden in verschillende materialen. Wij werken vooral met natuursteen, graniet. Graniet wordt bij grafstenen veel toegepast vanwege de grote duurzaamheid van deze natuursteensoort. Graniet is in vele kleuren leverbaar en is zeer eenvoudig te onderhouden.

Andere duurzame materialen voor een grafmonument

grafmonumenten veenendaal

Grafmonumenten kunnen door ons ook gemaakt worden van graniet of in combinatie met andere materialen. U kunt hierbij denken aan natuursteen in combinatie met glas, brons, RVS, versteend hout en cortenstaal. Deze materialen hebben, net als graniet, de belangrijke eigenschappen: kwalitatief goed, sterk en duurzaam.

U mag het zeggen

Wat het beste bij u past, bepaalt u helemaal zelf. Wij begeleiden, adviseren, delen ons vakmanschap en voelen graag met u mee. Samen met u bespreken we alle factoren die van belang zijn om een passend en persoonlijk grafmonument voor u te ontwerpen. U kunt daarmee een afgewogen beslissing nemen voor een waardevol gedenkteken waarbij u zich goed voelt.

Een Grafmonument ontwerpen

U bent van harte welkom in onze warm ingerichte toonzaal in Veenendaal om voorbeelden te bekijken van verschillende ontwerpen van grafmonumenten en gedenkstenen. Op deze pagina kunt u zich laten inspireren en informatie vinden over ons aanbod, mogelijkheden voor een persoonlijk ontwerp, prijzen en garantievoorwaarden. Wij nodigen u van harte uit om eens binnen te lopen tijdens onze openingsuren of om een afspraak te maken met onze adviseur.

Heeft u vragen?

Menu