Grafstenen

Grafstenen laten zien wie de overledene was

Grafstenen zijn een waar eerbetoon aan degene die voor ons zo waardevol was en is. Door middel van een monument tonen we respect en vragen we om respect. Wij werken graag samen met u aan een waardevol en persoonlijk gedenkteken voor uw dierbare.

Grafsteen vormen, maten en materialen

Bij Steenhouwerij Rijtink te Veenendaal kunnen wij u grafstenen en grafzerken bieden in allerlei vormen, maten en materialen, met name natuursteen. Een grafsteen is een blijvende herinnering aan uw dierbare, daarom werken wij uitsluitend met duurzame en kwalitatief goede materialen.

Meer weten over grafstenen?

Graag staan wij u te woord, neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Granieten grafstenen

Lees verder

Grafzerken

Lees verder

Ruwe grafstenen

Lees verder

Design grafstenen

Lees verder

Kinder grafstenen

Lees verder

Digitale grafstenen

Lees verder

Urnament

Lees verder

Restauratie

Lees verder

Natuursteen grafmonumenten

Grafmonumenten worden door ons aangeboden in verschillende materialen. Wij werken vooral met natuursteen, graniet. Graniet wordt bij grafstenen veel toegepast vanwege de grote duurzaamheid van deze natuursteensoort. Graniet is in vele kleuren leverbaar en is zeer eenvoudig te onderhouden.

Andere duurzame materialen voor een grafmonument

grafmonumenten veenendaal

Grafmonumenten kunnen door ons ook gemaakt worden vanG – of in combinatie met – andere materialen. U kunt hierbij denken aan natuursteen in combinatie met glas, brons, RVS, versteend hout en cortenstaal. Deze materialen hebben, net als graniet, de belangrijke eigenschappen: kwalitatief goed, sterk en duurzaam.

De keuze is aan u

Wat het beste bij u – of beter nog: bij de overledene – past, bepaalt u helemaal zelf. Wij zijn er voor u, om u te begeleiden en een deskundig advies te geven. Gezamenlijk bespreken we alle factoren die bepalend zijn voor de keuze van een grafsteen of grafzerk. Daarmee komt u tot een afgewogen beslissing en een keuze waar u zich goed bij voelt. Een waardevol grafmonument om uw dierbare te gedenken.

Ontwerp grafsteen

U bent van harte welkom in onze toonzaal te Veenendaal om diverse ontwerpen van grafstenen te bekijken. Ook kunt u zich oriënteren op deze pagina, waar wij verschillende grafmonumenten aan u laten zien. Naast de bestaande ontwerpen kunt u ook kiezen voor een ontwerp speciaal op maat gemaakt. Kom gerust eens langs tijdens onze openingsuren of maak een afspraak met onze adviseur.

Heeft u vragen?

Menu