Letters zijn de dragers van het woord

Vrijwel ieder grafmonument draagt een tekst. De een houdt het kort en sober en de ander kiest voor meer woorden om zijn gevoel uit te drukken. Waarvoor u ook kiest, laat het een persoonlijke keuze zijn, die u een goed gevoel geeft.

Belettering graf

De belettering van een grafmonument bepaald voor een groot deel de uitstraling. Wij bieden u diverse mogelijkheden qua materiaal, typografie en techniek. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor gezandstraalde of ingeschilderde belettering. Of juist voor belettering in RVS of brons. De keuze is aan u en wij geven u graag een deskundig advies.

Mogelijkheden belettering

Op deze pagina ziet u verschillende manieren van belettering zodat u een beeld krijgt van wat mogelijk is. Klik op de foto voor meer informatie over de belettering. Heeft u andere ideeën of wensen? Kom dan gerust eens langs voor een persoonlijk gesprek in onze toonzaal te Veenendaal.

Inspiratie teksten

De tekst op een gedenkteken is heel persoonlijk. Ter inspiratie hebben wij bestaande grafteksten en gedichten voor u verzameld welke u kunt bekijken op de pagina teksten.

Meer weten over belettering?

Graag staan wij u te woord, neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Menu