Maak een monument persoonlijk met accessoires

Een grafmonument persoonlijk maken kan op allerlei manieren. De combinatie van verschillende soorten natuursteen, kleuren, vormen en andere materialen maken een grafsteen uniek. Een of meerdere accessoires kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan een monument, om deze echt persoonlijk te maken.

Accessoires op een gedenkteken

Steenhouwerij Rijtink heeft een ruim assortiment aan accessoires. We kunnen grafmonumenten en urnamenten aankleden met lantaarns, bloembakken en vazen van natuursteen, maar ook bronzen ornamenten en vele andere accessoires die meer vertellen over de overledene.

Accessoires op maat

Naast het bestaande assortiment kunt u er ook voor kiezen een accessoire op maat te laten maken. Dit biedt de mogelijkheid om echt een uniek gedenkteken te creëren. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een accessoire met de verwijzing naar een hoed die de overledene altijd droeg. Of naar het beroep of de hobby van uw dierbare.

Materiaal

Ook voor de accessoires voor gedenktekens geldt dat wij uitsluitend gebruik maken van kwalitatief goede en duurzame materialen. Afhankelijk van uw wensen en ideeën kunnen accessoires vervaardigd worden met onder andere natuursteen, glas, brons en RVS.

Keuze voor accessoires

Wanneer u kiest voor een accessoire op een grafmonument bieden wij u diverse mogelijkheden. U kunt zich alvast oriënteren op deze pagina, waar wij verschillende accessoires aan u laten zien. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze toonzaal te Veenendaal om de accessoires in het echt te bekijken.

Meer weten over accessoires?

Ik help u graag bij het maken van uw keuze, neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.


Roy Rijksen

Steenhouwerij Rijtink

Graflantaarn groot

Graflantaarn groot

Graflantaarn met aluminium beslag

Graflantaarn met aluminium beslag

Graflantaarn klein rond

Graflantaarn klein rond

Graflantaarn smal

Graflantaarn smal

grafvaas graniet

grafvaas graniet

Graflantaarn rechthoek

Graflantaarn rechthoek

Menu